Algemene gegevens

Algemene gegevens

Duur

De complete cursus bestaat uit drie jaargangen. Het is geen verplichting alle drie jaren te volgen, noch in onafgebroken volgorde de drie cursusjaren te doorlopen. Uiteraard is het onze wens, dat iedereen de drie jaar vol maakt, maar om uiteenlopende redenen kan dat wel eens niet mogelijk zijn. Men meld zich aan voor 1 jaar en beslist steeds opnieuw of men een volgend jaar wil volgen. Een cursusjaar bestaat uit 26 lesavon­den, inclusief een openings- en een sluitingsavond, die grofweg vallen tussen begin september en eind april. In de schoolvakanties zijn er geen cursusavonden.

Plaats

De cursus wordt gegeven in het gebouw van het Willem van Oranje College, Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg, tel. 0416-691722.

Misschien is het mogelijk om met een aantal cursisten uit dezelfde plaats afspraken te maken om samen te reizen. Parkeergelegenheid is bij en tegenover de school.

Tijd

De vaste avond waarop de cursus wordt gegeven is de donderdagavond. De lessen beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.15 uur. Een avond bestaat uit twee lessen van vijf kwartier. Tussen de lessen is er een kwartier pauze om nog even na te praten en een kopje koffie of thee te drinken.

Kosten

De kosten van de cursus bedragen €180,- per cursusjaar. Bij deelname door een echtpaar zijn de kosten  270 euro voor samen. Bij deze prijs is al het materiaal dat de docenten u uitreiken inbegrepen. Het aanschaffen van bepaalde literatuur vindt altijd in overleg plaats, maar zal tot een minimum worden beperkt om de kosten niet op te voeren.