Algemene gegevens

Cursusduur

De complete cursus beslaat drie jaar (wekelijks op de donderdagavond) maar het is geen verplichting om alle drie jaren te volgen. De cursus is modulair opgezet zodat je per jaar kunt inschrijven. Als de cursus wel drie jaar wordt gevolgd, ontvang je een mooi certificaat.

Een cursusjaar bestaat uit 26 lesavon­den, inclusief een openings- en een sluitingsavond en afgewisseld met enkele thema-avonden. Het seizoen 2019/2020 start half september en eindigt in april. In de schoolvakanties zijn er geen cursusavonden.

Plaats

De cursus wordt gegeven in het gebouw van het Willem van Oranje College, Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg (0416-691722)

Er is voldoende parkeergelegenheid bij en tegenover de school.

Tijd

De vaste avond waarop de cursus wordt gegeven is de donderdagavond. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot 22.15 uur en bestaan uit twee lessen van vijf kwartier. Tussen de lessen door is er pauze om gezellig te praten en een kop koffie of thee te drinken.

Kosten

De kosten van de cursus bedragen €180,- per cursusjaar. Bij deelname met een partner zijn de totale kosten  €270. De prijs is inclusief al het lesmateriaal en exclusief koffie en thee.