Aanmelden

Fijn, dat u zich wilt  aanmelden voor de cursus TVG!

U kunt zich aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden.

Voornaam
Voorletters en achternaam
Straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats
Zo ja, tot welk kerkgenootschap behoort u?
Zo ja, welke activiteiten?
Eerste termijn: betaling voor 31 oktober 2024; €75,-/€125-, tweede termijn: betaling voor 31 januari: 2025; €75,-/€125,-

Ervaringen van deelnemers

“De cursus TVG is een laagdrempelige cursus. Het is inderdaad niet nodig om veel kennis te hebben. Het is wel prettig als je kennis hebt van de verhalen uit de Bijbel. Het fijne van de cursus is dat hij breed georiënteerd is. Naast het Oude- en Nieuwe Testament komen ook vakken als Kerkgeschiedenis, Praktische Theologie en Wereldgodsdiensten aan de orde. Huiswerk maken moet niet, maar alle readers nog eens nalezen is wel handig. Ook bij deze cursus gaan steeds meer docenten gebruik maken van PowerPoint presentaties. Dit als ondersteuning van de les van die avond. Kortom een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de Bijbel.” (cursist 2e jaar)

“De TVG cursus heeft mijn leven verrijkt. Je doet kennis op, dat is zeker. Maar meer nog dan dat, ontwikkel je jezelf door de ideeën en meningen van de andere cursisten, die vaak uit verschillende kerkelijke gemeenten komen. Je kijk op de zaken die het geloof aangaan verbreedt en verdiept zich. Ook door de enthousiaste docenten. Ik heb het als een zegen ervaren om 3 jaar lang bezig te mogen zijn met zoveel verschillende vakken die je relatie met God en zeker ook met je medemens verdiepen en inhoud geven. Zeker voor herhaling vatbaar voor mij.” (cursist 3e jaar)